Office vacatures | Kies voor een Office baan |

Op zoek naar een leuke baan als professional? Check hieronder de laatste vacatures in jouw regio en branche!

Zoek je vacature

Regio
Opleidingsniveau
Plaats
Aantal uren per week
Functie/vakgebied

CRM E-mail Marketeer

Voor één van onze klanten in het Gooi zijn we op zoek naar een CRM e-mail marketeer. De functie is uiteindelijk voor een vast dienstverband bij de opdrachtgever,...
Naarden|
Freelance, Fulltime|
2 - 5 jaar|
32-40

Open sollicitatie

Hallo professional! Staat jouw vacature er niet tussen, maar wil je wel graag bij ons komen werken?Stuur ons jouw cv en wij nemen binnen 2 dagen contact met...
Almere, Amsterdam, Den Haag, Naarden, Rotterdam, Utrecht|
Freelance, Fulltime, Parttime, Stage|
0-2, 10+, 2 - 5 jaar, 5-10|

Stage Marketing & Communicatie

Wij zoeken een enthousiaste HBO student met een creatief brein.   Bij Hallo Professionals kiezen wij voor een persoonlijke en energieke aanpak die erop gericht is impact te maken,...
Naarden|
Stage|
Commercieel|
0-2|
32-40

Office vacatures

Kom jij het beste tot je recht achter een scherm op een kantoor? Elk bedrijf, in welke branche dan ook, heeft een administratieve afdeling. Groot of klein. Bij Hallo Professionals hebben we tal van leuke Office vacatures beschikbaar, zowel bij grote als bij kleine bedrijven. Voor parttimers of fulltimers. Voor starters, maar ook voor ervaren office medewerkers die een volgende stap in hun carrière willen maken. Kijk gerust eens rond bij de vacatures op onze website. Heb je vragen, opmerkingen, of kun je de perfecte match nog niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op, onze recruiters staan graag voor je klaar om op zoek te gaan naar een baan bij jou in de buurt.

Skills

Vind je het leuk om dingen te regelen en te organiseren? Ben je nauwkeurig? Vind je het leuk om alle gasten en klanten vriendelijk te woord te staan? Dan ben jij geknipt voor een baan als office medewerker. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als secretaresse, receptioniste of marketing medewerker. Bij Hallo Professionals bieden we diverse office vacatures in verschillende vakgebieden. Heb je een vacature gevonden die je aanspreekt? Wacht dan geen seconde langer en solliciteer meteen, voor dat een ander er met die baan vandoor gaat!

Office Functies

Bij Hallo Professionals kun je terecht voor vacatures in de volgende office functies:

  • Secretaresse
  • Officemanager
  • Receptioniste
  • Administratief medewerker
  • Planner
  • Marketing medewerker
  • En nog veel meer….

Werken als Officemanager

Je bent sociaal, goed in organiseren en voor multitasken draai jij ook je hand niet om. Als officemanager ondersteun je een organisatie op administratief gebied. Je houdt de personeelsadministratie bij en je geeft leiding aan het secretariaat. Je bent een aanspreekpunt voor iedereen binnen en buiten het bedrijf. De spil tussen de afdelingen. Wil jij aan de slag als officemanager? Kijk dan eens tussen de vacatures of je de perfecte match kunt vinden.

Op zoek naar vacatures als secretaresse

Je bent sociaal, nauwkeurig, je hebt en houdt het overzicht, je bent goed in het stellen van prioriteiten en de Nederlandse taal beheers je uitstekend. Dan is een baan als secretaresse zeker het overwegen waard. Als secretaresse help je met ondersteunende taken die meestal administratief van aard zijn; het beheren van agenda’s, het organiseren van vergaderingen, het notuleren ervan, je bent verantwoordelijk voor de correspondentie en nog veel meer. Breed en divers. Zie jij het zitten om als secretaresse aan de slag te gaan? Ga dan eens naar onze vacatures en kijk of er iets passend voor je tussen zit!

Een baan als receptionist

Een divers en breed takenpakket; als receptionist verwelkom je vriendelijk je gasten, je neemt de telefoon aan, je beheert de agenda en je weet antwoord op allerlei soorten vragen. Vind jij het leuk met mensen te werken? Weet jij elke dag weer met je vriendelijkheid een glimlach op de gezichten van je gasten te toveren? Ga dan eens op zoek naar een baan als receptioniste bij jou in de buurt. Bekijk de vacatures op deze pagina, wie weet zit er wat voor je tussen.

Op zoek naar vacatures; planner

Als planner verricht jij werkzaamheden binnen een bedrijf of organisatie met betrekking tot het plannen van bijvoorbeeld transport, productie of personeel. Je bent verantwoordelijk voor een sluitende dag-, week- of maandplanning. Dat betekent dat jij snel kunt schakelen als er bijvoorbeeld door ziekte een collega uitvalt, maar ook dat je goed kunt vooruitkijken. Komt er een drukke periode aan? Dan zorg je ervoor dat het bedrijf die drukte kan opvangen met voldoende personeel. Je zorgt dus voor een goede korte- en langetermijnplanning. Op deze manier zorg jij ervoor dat de werkzaamheden binnen een bedrijf op rolletjes lopen! Ben jij daar geknipt voor? Bekijk dan al onze openstaande vacatures!