Archief

Op zoek naar een leuke baan als professional? Check hieronder de laatste vacatures in jouw regio en branche!

Zoek je vacature

Regio
Opleidingsniveau
Plaats
Aantal uren per week
Functie/vakgebied

Financial Controller Bouw

Voor één van onze klanten in de zorg in regio Amsterdam komen wij, voor een vaste baan, graag in contact met een Financial Controller. Je hebt als financial...
Amsterdam|
Fulltime|
10+, 5-10|
HBO, WO|
32-40

Open sollicitatie

Hallo professional! Staat jouw vacature er niet tussen, maar wil je wel graag bij ons komen werken? Solliciteer dan op deze open sollicitatie! Stuur ons jouw cv en...
Almere, Amsterdam, Den Haag, Naarden, Rotterdam, Utrecht|
Freelance, Fulltime, Parttime, Stage|
0-2, 10+, 2 - 5 jaar, 5-10|

Stage Marketing & Communicatie

Wij zoeken een enthousiaste HBO student met een creatief brein in de richting van Marketing & Communicatie.   Bij Hallo Professionals kiezen wij voor een persoonlijke en energieke aanpak...
Naarden|
Stage|
Commercieel|
0-2|
32-40

Financiële vacatures

Zijn cijfertjes jouw passie en wil je carrière maken in de financiële wereld? Dat kan! Professionals met een natuurlijk talent voor Finance helpen wij graag verder. Bij Hallo Professionals hebben wij een groot aanbod aan vacatures in de Finance! Onze Recruitment consultants staan graag voor je klaar om samen met jou op zoek te gaan naar een baan die perfect bij jou past. Ben je er klaar voor om een vliegende carrièrestart in de Finance te maken? Of ben je op zoek naar een ideaal vervolg op je loopbaan? Kijk snel verder bij de Financiële vacatures en ontdek of er een baan voor je bij zit waarop jij wilt solliciteren.

Skills

Je bent een financieel wonder. Nauwkeurig en geconcentreerd werken zit jou in het bloed. Je hebt oog voor elk detail. Je gaat voor niets minder dan foutloze precisie, tot ver achter de komma. Cijfertjes zijn jouw passie. Een baan in de Finance is precies wat jij zoekt. Check dan snel onze Financiële vacatures en solliciteer direct op de baan die jou op het lijf geschreven staat. Zit er momenteel geen passende vacature voor je tussen? Neem dan contact met ons op en vertel ons wat jouw wensen en skills zijn. We gaan meteen voor je aan de slag om iets passends te zoeken.

Finance functies 

Bij Hallo Professionals kun je terecht voor vacatures in de volgende financiële functies:

  • Financieel administratief medewerker
  • Assistent accountant
  • (Assistent) controller
  • Salarisadministrateur
  • En nog meer…

Een baan als Financieel Administratief Medewerker

Als financieel medewerker houd jij je bezig met de boekhouding van een bedrijf. Je controleert en verwerkt de facturen, je bereidt betalingen voor, checkt het kasboek en de urenregistraties. Je bent niet alleen cijfermatig ijzersterk, je werkt nauwkeurig, je bent continu scherp en heel kritisch. Ben jij degene die checkt of de administratie compleet, maar ook juist is? Bekijk dan snel al onze openstaande vacatures voor financieel administratief medewerker.

Aan de slag als Assistent Accountant

De financiële administratie van bedrijven, dat is waar jij je als assistent accountant mee bezig houdt. Je analyseert jaarcijfers van bedrijven en controleert of ze juist en volledig zijn. Je stelt de balans op en doet de belastingaangifte. De fouten pik je eruit. Scherp en perfectionistisch zijn dan ook de kwaliteiten die bij je passen. Wil je als Assistent Accountant aan de slag? Bekijk dan de banen en vacatures die wij momenteel beschikbaar hebben.

Vacatures voor (Assistent) controller

Als controller heb je een spilfunctie binnen een bedrijf. Je overziet, analyseert en bewaakt alle financiële processen, doelen en de strategie binnen een bedrijf of afdeling. Een controller speelt zowel een controlerende, als een adviserende rol. Communicatief ben je sterk, jij bent de persoon die het management moet overtuigen van jouw financieel plan dat jij hebt opgesteld. Met je leiderschapskwaliteiten ben jij precies diegene die het leiding geven aan een team of afdeling helemaal in de vingers heeft!

Als controller kun je samenwerken met één of meerdere assistent controllers.
Zie jij een baan als (assistent) controller wel zitten? Bekijk hier al onze vacatures!

Werken als salarisadministrateur

Als salarisadministrateur ben jij er verantwoordelijk voor dat de salarissen van de medewerkers van een bedrijf worden uitbetaald. Ook zorg je ervoor dat loonbelastingen en afdrachten worden overmaakt naar de overheid. Dit vraagt precisie en nauwkeurigheid. Tevens sta jij klaar voor de medewerkers die vragen hebben over hun loonstrookje. Past dit bij jou? Bekijk dan al onze openstaande vacatures!