Uitzenden

Contactinformatie

Uitzenden

Wanneer je kiest voor uitzenden maak je optimaal gebruik van flexibiliteit. Hallo Professionals neemt de werving en selectie van de juiste kandidaat uit handen en zorgt voor een snelle invulling van jouw vacature. Je betaalt vervolgens alleen voor de gewerkte uren en wij regelen de administratie zoals verloning en afdrachten. Bovendien dragen wij de werkgeversrisico’s en betaal jij dus niets bij ziekte, uitval of ontslag. Bevalt de uitzendkracht zo goed dat daarmee een vaste positie ingevuld kan worden? Dan kun je onze professional ook een dienstverband aanbieden.

Hallo werkt anders!

Wij zijn gespecialiseerd in uitzenden voor ICT, Finance, sales en office gerelateerde functies. Dit doen we op MBO-, HBO- en WO-niveau door heel Nederland.

Hoe werkt uitzenden met Hallo Professionals​

Wanneer is uitzenden voor mij interessant?

Waarom kiezen voor uitzenden met Hallo Professionals?

Wij schrijven de vacature, selecteren de juiste kandidaten, voeren de 1e gesprekken, doen een check op referenties en het cv en vervolgens stellen we alleen de beste kandidaten aan je voor.

Hallo Professionals draagt alle werkgeversrisico’s, zorgeloos ondernemen dus.

Administratie, contracten en verloning.

Elke professional heeft toegang tot ons leer- & ontwikkelplatform. We bespreken de ontwikkelbehoefte van de professional en sluiten dit zoveel als mogelijk aan bij de huidige job. We houden regelmatig contact met de professional om daarin te ondersteunen.

Hallo Professional,
Stel hier je vraag

Bekijk ook onze andere flexibele oplossingen

Hallo Professionals

RPO

Geheel of gedeeltelijk uitbesteden van je recruitmentproces.

werving en selectie

W&S

Kies voor onze unieke werving & selectie oplossing voor het invullen van vaste functies.

detacheren

Onze Finance & ICT professionals zijn direct inzetbaar voor (tijdelijke) projecten.