Advies & Verbinden

Contactinformatie

Advies & verbinden

Wij verbinden de benodigde kennis voor het juiste advies met jouw ICT vraagstuk. Dit doen we vanuit ons uitgebreide ICT netwerk met een breed scala aan ICT specialisten.

ICT servicedesk optimaliseren in kosten en verbeteren van de kwaliteit.
Met de inzet van onze servicedesk consultant krijg je door onze optimalisatie analyse snel inzicht in verbeteringen. In onze visie mag optimalisatie nooit ten koste gaan van kwaliteit, maar moet kwaliteit juist toenemen. Kostenneutraal innoveren noemen we dat.

Data inzichten en ontsluiten voor de business.
Elke organisatie heeft verschillende applicaties waar data wordt opgeslagen. Hoe zorg je ervoor dat data ook echt waarde gaat opleveren. Hoe breng je data bij elkaar en ontsluit je deze weer in visuele de juiste weergaven die de business verder kan helpen. Welke keuzes maak je om de data te beveiligen voor hackers. Onze dataspecialisten stellen je de juiste kritische vragen om hier stappen in te zetten.

ICT expertise inhuren of zelf werven voor in eigen dienst.
Voor bepaalde openstaande posities binnen je afdeling kan het fijn zijn om te sparren over het invullen van deze positie. Neem je iemand in eigen dienst of huur je deze expertise in. Voor beide zijn voors en tegen te bedenken. Is het gevraagde functieprofiel ook echt wat je nodig hebt? Wij  stellen je graag de kritische vragen om je behoefte scherper te krijgen.

Alles naar de cloud, hybride of on premise.
Cloud heeft enorm terrein gewonnen in het ICT landschap, één ding is zeker, we kunnen er niet meer omheen. Welke keuzes en combinaties zijn er te maken zodat de continuïteit geborgd blijft.  Onze ICT architecten helpen jou hier graag bij.

 

Wij zijn gespecialiseerd in ICT. Dit doen we op MBO-, HBO- en WO-niveau door heel Nederland.

Hallo Professional,
Stel hier je vraag

Bekijk ook onze andere flexibele oplossingen

Hallo Professionals

Stel je ICT  project team met ons samen voor het beste resultaat.

Advies

Vast contract, 12 studiedagen en versneld de nieuwste cloud certificeringen behalen.

detacheren

Onze ICT professionals zijn direct inzetbaar voor detachering & projecten.