Opdrachtgevers

Afhankelijk van de mate van regie die je als opdrachtgever wenst, kun je kiezen voor detachering, uitzenden, werving & selectie of volledige outsourcing van je recruitmentproces.

Uitzenden

Wanneer je kiest voor uitzenden maak je optimaal gebruik van flexibiliteit. Hallo Professionals neemt de werving en selectie van de juiste kandidaat uit handen en zorgt voor een snelle invulling van jouw vacature. Je betaalt vervolgens alleen voor de gewerkte uren en wij regelen de administratie zoals verloning en afdrachten.

Detacheren

Onze professionals zijn op op basis van detachering direct inzetbaar voor (tijdelijke) projecten binnen jouw organisatie. Hallo Professionals heeft deze professionals in eigen dienst en kan daarmee snel inspelen op de actuele behoefte binnen organisaties. Al onze professionals hebben (ruime) ervaring in de Finance ICT, waardoor ze snel ingewerkt zijn. Missen onze professionals nog specifieke kennis? Dan leiden we ze verder op met ons speciale ontwikkelprogramma, onder begeleiding van onze jobcoach. Bevalt de professional zo goed dat daarmee een vaste positie ingevuld kan worden? Dan kun je onze professional een direct dienstverband aanbieden.

W&S

Heb je een vacature voor een vaste positie binnen je organisatie? Dan is de werving en selectie oplossing van Hallo Professionals de uitkomst. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vinden & selecteren van de juiste kandidaten weten wij vacatures snel in te vullen. Wij hanteren een persoonlijke en betrokken aanpak waarbij de professional centraal staat. Onze Werving & Selectie (W&S) aanpak is net even anders dan je gewend bent. Ook na een plaatsing blijven wij actief betrokken bij de groei van de professional. Waarom? Wij staan voor langdurige partnership.

RPO

Met het gedeeltelijk of geheel uitbesteden van recruitment maak je optimaal gebruik van flexibiliteit en de continuïteit voor nieuwe instroom. Door deze oplossing kun jij je focussen op de corebusiness en nemen wij verantwoordelijkheid voor nieuwe instroom. Deze oplossing biedt jou de mogelijkheid je employer brand te versterken en een duurzame, efficiënte recruitmentstrategie te voeren.

Onze krachtige aanpak wordt ondersteund door geavanceerde technologie, digitale innovatie en meer dan 20 jaar recruitment ervaring. Met ons inhouse concept zit onze recruitment consultant bij jou op locatie. Hierdoor weten we als geen ander snel de cultuur te herkennen en deze toe te passen in onze recruitment strategie.  

Meer informatie?

Neem gerust contact op via onze live-chat, maar via het contactformulier kan natuurlijk ook.

085-3034640

Te bereiken tussen 08:30 en 18:00

Adres 
Gooimeer 1, | 1411 DC  Naarden

Email info@hallo-professionals.nl