Senior Servicedesk Medewerker

Gelderland
Harderwijk
Servicedesk
HBO, MBO
Fulltime
2 - 5 jaar
32-40
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Voor één van onze klanten in regio Gelderland komen wij, graag in contact met een Senior Servicedesk Medewerker.

Voor de afdeling Business Technology, oftewel ICT zoeken wij een servicedesk medewerker voor een snel groeiende klant. Het team waarin je komt te werken bestaat uit circa 10 collega’s van o.a. de afdelingen BI, Applicatiebeheer, BA en projectmanagement. De servicedesk zal in de nabije toekomst (binnen nu en 6 maanden) verder uitgebreid worden. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de manager van Business Technology.

Bij onze klant mag je werken met state-of-the-art cloudoplossingen, het opzetten van de infrastructuur van het SDW1 netwerk (met monitoring via PRTG) en niet te vergeten de internationalisatie. Door de enorme groei waar onze klant in zit, komt er veel innovatie om de hoek kijken en hier word jij continu in meegenomen! Je krijgt de kans om als servicedesk medewerker ICT dit samen met het team (verder) uit te denken en uit te bouwen.

In deze uitdagende baan neem jij natuurlijk de lead in het beheren van de servicedesk klant breed. Van adviezen tot het regelen van hardware en de verwerking van tickets. Met het groot aantal locaties in zowel binnen- als buitenland is het van belang dat jij voor de collega’s paraat staat. Hierdoor kan het zo nu en dan voorkomen dat je een tripje richting één of meerdere van de locaties maakt, wat voornamelijk in Nederland zal zijn. Uiteindelijk zorg jij er mede voor dat dit geminimaliseerd wordt en dat er op afstand ondersteund kan worden. Kortom, een uitdagend en divers takenpakket met voldoende ruimte voor persoonlijke groei!

Voor deze gave baan vragen wij:

  • Minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding op het gebied van ICT;
  • Een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie als (senior) servicedesk medewerker ICT/systeembeheerder;
  • Kennis en ervaring met Active Directory, Ticketing tools (zoals Topdesk, JIRA Service desk ServiceNow), Azure, Office 365, N-Central, PRTG (ITIL en MCSA-certificering zou erg helpen);
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift, Duits geeft jou een streep(je) voor op de rest.

Jouw karakter:

  • Energiek en enthousiast; er moet veel gebeuren in een rap tempo in een korte tijd;
  • Behulpzaam en communicatief sterk; jij bent de trouble shooter voor de organisatie en schakelt met veel verschillende afdelingen en type personen;
  • Leergierig en zelfverzekerd; veel nieuwe onderwerpen om op te pakken en veel processen vragen om verbetering. Dé kans om hier over mee te denken en het uit te bouwen;
  • Georganiseerd; jij coördineert en plant o.a. de diverse werkzaamheden voor externe dienstverleners en partners.

Interesse?

Geïnteresseerd in deze vacature IT servicedesk medewerker? Solliciteer dan gelijk op deze ICT vacature!

Of ben je benieuwd naar een van onze andere ICT vacatures? Klik dan hier voor de IT-vacatures!