IT Helpdeskmedewerker

Noord-Holland
Amsterdam
Servicedesk
VMBO
Fulltime
2 - 5 jaar
32-40
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Hallo Professionals zoekt een IT Helpdeskmedewerker die het leuk vindt om bij verschillende opdrachtgevers van Hallo Professionals van toegevoegde waarde te kunnen zijn. Flexibiliteit in opdrachten maar dan vanuit een dienstverband bij Hallo Professionals. Klinkt interessant toch?

Als IT Helpdeskmedewerker bij Hallo Professionals zijn de dagen uitdagend en divers want jij bent namelijk het eerste aanspreekpunt op het gebied van ICT services bij de klanten van Hallo Professionals. Het ene moment zorg jij ervoor dat een nieuwe computer volledig werkt en het andere moment schrijf je een gebruikershandleiding. Jij wordt gelukkig van een ander zo spoedig mogelijk uit de brand helpen.

Hoe ziet een werkdag eruit?

De start van je dag als IT Helpdeskmedewerker zal bestaan uit het drinken van een kop koffie of thee! Je gaat samen met je collega’s de stand van zaken bespreken en verdeeld hierin nodig de openstaande taken. Daarna start je het systeem op en zorgt dat je bereikbaar bent voor de klanten. Je bent de hele dag in de weer om klanten via de mail, telefoon, chat of face-to-face te helpen. De vragen die je krijgt zijn afhankelijk van onze klanten. Zo kun je bijvoorbeeld gebeld kunnen worden omdat een klant een foutmelding in het systeem ziet of niet kan inloggen en het is aan jou om dit probleem te analyseren, op te lossen en dit ook daadwerkelijk uit te leggen. 

Jij bent als IT Helpdeskmedewerker samen met je collega’s het eerste aanspreekpunt voor de 1e en/of 2de lijns support met betrekking tot applicaties, besturingssystemen en incidenten. Vragen, afspraken en oplossingen verwerk jij in het systeem.

Wat maakt deze functie uniek?

Als IT Helpdeskmedewerker bij Hallo Professionals kom je bij meerdere bedrijven te werken op opdrachten, dit bied een unieke kans om veel en snel te leren en een groot en sterk netwerk op te bouwen! De omgeving waarin je werkt veranderd per opdracht, de functie is dus absoluut voor de ICT-professional die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen en een fantastische start van zijn of haar carrière.

Hoe zit het met die certificaten?

Certificaten helpen jou om te groeien in je IT-carrière!  Door het behalen van certificeringen leer je de nieuwste skills op het gebied van ICT, dit in combinatie met leuke en uitdagende projecten zorgen dat je de theorie snel kan omzetten in de praktijk. Door onze intensieve coaching realiseer jij snel en effectief een persoonlijke groei welke je kansen op een volgende stap vergroten!

Daarnaast nog een hele belangrijke: het behalen van je certificaten heeft voor jou géén kosten maar wél salaris bij Hallo Professionals.

Is er een specifieke uitdaging?

Word jij enthousiast om iedere dag klanten te verassen? Dat is voor ons en jou de specifieke uitdaging! Samen gaan we kijken hoe we dit kunnen realiseren. Bij Hallo Professionals kiezen wij voor een persoonlijke en energieke aanpak die erop gericht is impact te maken bij klanten en op de carrière van professionals.

Wat we bieden wij?

 • Betaald opleidingstraject van 12 dagen per jaar;
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden;
 • Salaris dat meegroeit met jouw kennis en certificeringen;
 • Lease-auto of reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • Pensioenregeling;
 • En daarnaast gezellige borrels, uitjes en leerzame kennisdelingssessies.

Dit vragen wij van jou:

 • Een afgeronde ICT MBO opleiding;
 • Stage en/of werkervaring;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Een rijbewijs B is een dikke pré;
 • Je bent leergierig;
 • Communicatief vaardig;
 • Klantgericht.

Over Hallo Professionals

Hallo Professionals wil de verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. En dat doen we met volle energie voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Dit doen we door helder en transparant te communiceren waarbij de mens centraal staat, zonder concessies. Jouw talenten ontdekken en inzetten zodat je iedere dag met plezier naar je werk gaat en toch het gevoel van samenwerken houden. Wij zoeken mensen met de drive en trots dat dat je onderdeel uitmaakt van Hallo Professionals ook al zit je niet direct bij ons op kantoor. We doen het anders… wij doen het samen!

Interesse?

Geïnteresseerd in deze vacature IT Helpdesk Medewerker? Solliciteer dan gelijk op deze ICT vacature!

Of ben je benieuwd naar een van onze andere ICT vacatures? Klik dan hier voor alle onze IT vacatures?