Informatie Analist

Utrecht
Utrecht
IT
HBO, MBO
Freelance
5-10
40
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Voor onze eindklant van Hallo Professionals zijn wij op zoek naar een Informatie Analist. Deze Informatie Analist heeft brede kennis van bedrijfstransformaties waaronder ook aanbestedingsprocedures. Past dit bij jou? Reageer dan nu!

Wat ga je doen als Informatie Analist?

Jij achterhaalt wat de behoeften zijn van de gebruikers van het systeem. Die werk je uit in user stories, aansluitend op hun belevingswereld. De volgende stap is specificaties maken voor de developers in je team.

Tijdens dit project ben je onder andere verantwoordelijk voor:

 • Het identificeren van de zakelijke behoeften van de organisatie, met focus op de bedrijfstransformatie;
 • Ondersteuning van de technisch architect en project- / programmamanager en andere belanghebbenden;
 • Ondersteuning van de ontwikkelingsactiviteiten door opheldering te verschaffen. Dit als contactpersoon tussen de zakelijke gebruikers / belangrijkste belanghebbenden en technische experts;
 • Opvolgen en bijhouden van verschillende product backlogs en user stories. Tevens gedetailleerde taken waarin de projecten / programma gesplitst zullen worden. Dit inclusief het gebruik van tools zoals JIRA, TFS, Azure DevOps, Confluence, etc.;
 • Deelnemen aan de definitie, het ontwerp, de implementatie, het testen en de evaluatie van de externe systemen om de belangen van onze klant. Ook de naleving van de vereisten van onze klant (wetgeving, gebruiker en architectuur, infrastructuur en veiligheid) te waarborgen. Evenals de integratie van het domein met de externe systemen.

Wat zoeken wij in een Informatie Analist:

 • Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond;
 • Je bent thuis in informatieanalysemethoden- en technieken en functioneel ontwerpen;
 • Jij hebt ervaring met verwante aanbestedingsprocedures van grootschalige systemen. Dit inclusief marktonderzoek voor de selectie van producten;
 • Je hebt ervaring met of interesse in procesmodellen, use cases en user stories en weet het nodige van case management en user experience design;
 • Ervaring met Enterprise Architectuur (of een andere modelleringsapplicatie);
 • Je hebt kennis / ervaring met Business Process Management (BPM) -platforms en Case Management Frameworks;
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze IT freelance opdracht? Dan ontvang ik graag je CV in word met hierin jouw beschikbaarheid en uurtarief.

Over Hallo Professionals

Hallo Professionals wil de verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal.

Daarom kiezen wij voor een persoonlijke en energieke aanpak. Deze is erop gericht om impact te maken bij klanten, interim professionals en in de carrière van onze eigen professionals.

Dit doen we door helder en transparant te communiceren waarbij de mens centraal staat, zonder concessies.

Net even iets beter  

Wij communiceren open over de tarieven en marges. Zo werken wij altijd met een vaste transparante marge zodat niemand voor verassingen komt te staan.

Als ZZP-er krijg je bij Hallo Professionals net dat beetje extra. Wij betalen jouw factuur binnen 7 dagen en wij bieden jou de kans om deel uit te maken van ons expert netwerk.

Meer informatie?

Bel 0630250643 of mail naar natascha@hallo-professionals.nl.

Tot slot willen wij je bedanken voor genomen moeite om te reageren op de opdracht. Wij zullen binnen 2 werkdagen een reactie teruggeven!