ICT Support Engineer

Flevoland
Almere
IT
MBO
Fulltime, Parttime
2 - 5 jaar
32-40
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ben jij op zoek naar een ICT vacature als ICT Support Engineer? Lees dan snel verder!   

Jouw kennis updaten doe je het liefst in een impactvolle omgeving, toch?

Als ICT Support Engineer bij Hallo Professionals zijn jouw dagen dynamisch en divers want jij bent namelijk het eerste aanspreekpunt op het gebied van ICT Services bij de klanten van Hallo Professionals. Het ene moment zorg jij ervoor dat een nieuwe computer werkt en het andere moment schrijf je een gebruikershandleiding. Jij wordt gelukkig van een ander zo spoedig mogelijk uit de brand helpen.  

Hoe ziet een werkdag eruit? 

De start van jouw dag als Support Engineer begint met het drinken van een kop koffie / thee! Je gaat samen met je collega’s de stand van zaken bespreken en verdeeld hierin nodig de openstaande taken. Jij start je systeem op en zorgt dat je bereikbaar bent voor de klanten. Je bent de hele dag in de weer om klanten via de mail, telefoon, chat of face-to-face te helpen. De vragen die je krijgt zijn afhankelijk van onze klanten. Zo kun je bijvoorbeeld gebeld worden, omdat een klant een foutmelding ziet in het systeem of niet kan inloggen en het is aan jou om dit probleem te analyseren, op te lossen en dit ook daadwerkelijk uit te leggen.  

Jij bent als Support Engineer samen met je collega’s het eerste aanspreekpunt voor de 1e en/of 2de lijns support m.b.t. applicaties, besturingssystemen en incidenten. Vragen, afspraken en oplossingen verwerk jij in het systeem. Ook het gebruikersbeheer (zorgen voor de juiste accounts, rechten en toegang tot schijven en mailboxen) behoort tot jouw verantwoordelijkheden. 

Wat maakt deze functie uniek? 

Als Support Engineer bij Hallo Professionals kom je bij meerdere bedrijven te werken op opdrachten, waardoor dit een unieke kans is om veel en snel te leren en een groot en sterk netwerk op te bouwen voor jouw toekomst. De omgeving waarin je werkt veranderd per opdracht, dit is vooral voor de Support Engineer die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen een fantastische start van zijn of haar carrière.  

Hoe zit het met die certificaten? 

Die helpen jou om te groeien in je IT-carrière!  Door het behalen van certificeringen leer je de nieuwste skills op het gebied van ICT , dit in combinatie met leuke & uitdagende projecten zorgen dat je de theorie snel kan omzetten in de praktijk. 

Door onze intensieve coaching realiseer jij snel en effectief een persoonlijke groei welke de kansen op doorgroeien verbeteren. 

Daarnaast nog een hele belangrijke: Géén kosten, wél salaris bij Hallo Professionals. 

Wat we bieden wij? 

 • Betaald opleidingstraject van 12 dagen per jaar 
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden 
 • Salaris dat meegroeit met jouw kennis en certificeringen 
 • Leaseauto of reiskostenvergoeding 
 • 25 vakantiedagen 
 • 8,33% vakantiegeld 
 • Pensioenregeling
 • En daarnaast gezellige borrels, uitjes en leerzame kennisdelingssessies. 

Dit vragen wij van jou: 

ITIL, Office 365 en Windows 10, je kent het allemaal 

 • Een afgeronde ICT MBO opleiding 
 • Minimaal 2 jaar stage en/of werkervaring; 
 • Goede beheersing van de Nederlandse; 
 • Een rijbewijs B is een dikke pré; 
 • Je bent leergierig 
 • Communicatief vaardig 
 • Een klantvriendelijke houding (maar dat is een open deur) 

De uitdaging

Word jij enthousiast om iedere dag klanten te verassen? Dat is voor ons en jou de specifieke uitdaging! Samen gaan we kijken hoe we dit kunnen realiseren. Bij Hallo Professionals kiezen wij voor een persoonlijke en energieke aanpak die erop gericht is impact te maken bij klanten en op de carrière van professionals. 

Over Hallo Professionals

Hallo Professionals wil de verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. En dat doen we met volle energie voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Dit doen we door helder en transparant te communiceren waarbij de mens centraal staat, zonder concessies. Jouw talenten ontdekken en inzetten zodat je iedere dag met plezier naar je werk gaat en toch het gevoel van samenwerken houden. Wij zoeken mensen met de drive en trots dat dat je onderdeel uitmaakt van Hallo Professionals ook al zit je niet direct bij ons op kantoor. Wij doen het anders… we doen het samen!