ICT Systeembeheerder

Zuid-Holland
Den Haag
Systeembeheer
HBO, MBO
Fulltime
2 - 5 jaar, 5-10
32-40
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Hallo Professionals zoekt een ICT Systeembeheerder in de omgeving van Den Haag die het leuk vindt om bij verschillende opdrachtgevers van Hallo Professionals van toegevoegde waarde te kunnen zijn. Zo zal jij je bezighouden met virtualisatie, Microsoft Windows servers en Office 365. Flexibiliteit in opdrachten maar dan vanuit een vast dienstverband bij Hallo Professionals. Klinkt interessant toch?

Als Systeembeheerder bij Hallo Professionals kan jij echt het verschil maken, zijn de dagen uitdagend en divers want jij bent de oplossingsgerichte ICT Systeembeheerder bij de klanten van Hallo Professionals.

Hoe ziet een werkdag eruit?

Als ICT Systeembeheerder bij Hallo Professionals ga je naar klanten toe, zorg je voor de implementatie en verdere optimalisatie van de IT-omgeving van onze klanten. Jij draait je handen niet om voor complexe uitdagingen. Als er een server down gaat, ben jij diegene die het hoofd cool houdt en probeer je deze server zo snel mogelijk weer in de lucht te krijgen.

Ook bij de mails met vragen die niet opgelost kunnen worden door de servicedesk over problemen op desktop- en serverniveau blijf jij oplossingsgericht. Eigenlijk geeft het een enorme kick als het lukt om problemen op te lossen.

Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over de aanschaf van hard- en software en je zal participeren in verschillende projectteams voor bijvoorbeeld migraties, dit is net wat voor gave nieuwe uitdaging we voor je hebben.

Daarnaast houd je je dagelijks bezig met de systemen up and running houden, zorg je voor een goede beveiliging van de IT-omgeving, zorg je voor het doorvoeren van changes en goede gebruikershandleidingen en tot slot maak je dagelijks back-ups en monitor je de performance van de systemen en infrastructuur.

Je werkt voornamelijk met Windows server, Microsoft Intune, Microsoft Azure en AWS-omgevingen. De cloud producten die je gebruikt zijn Office 365 (Exchange Online, SharePoint Online), Microsoft Azure en Windows Virtual Desktop.

Wat maakt deze functie uniek?

Als ICT Systeembeheerder bij Hallo Professionals heb jij een hele verantwoordelijke baan, zonder jou kan het bedrijven heel veel geld kosten als de mailserver bijvoorbeeld down is.

Jij komt bij meerdere bedrijven te werken op opdrachten, dit biedt een unieke kans om veel en snel te leren en een groot en sterk netwerk op te bouwen! De omgeving waarin je werkt veranderd per opdracht, de functie is dus absoluut voor de ICT-professional die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen en een fantastische start van zijn of haar carrière.

Hoe zit het met die certificaten?

In deze functie is het essentieel dat jouw kennis en skills up-to-date zijn. Wij zorgen ervoor dat je goed bent voorbereid op de omgeving van de opdrachtgever, onder andere door middel van opleidingen en certificeringen. Dit is geheel afhankelijk van de opdrachtgever.

Door onze intensieve coaching realiseer jij snel en effectief een persoonlijke groei welke de kansen op doorgroeien verbeteren. Het behalen van je certificaten heeft voor jou géén kosten maar wél salaris bij Hallo Professionals.

Is er een specifieke uitdaging?

Word jij enthousiast om iedere dag klanten te verassen? Dat is voor ons en jou de specifieke uitdaging! Samen gaan we kijken hoe we dit kunnen realiseren. Bij Hallo Professionals kiezen wij voor een persoonlijke en energieke aanpak die erop gericht is impact te maken bij klanten en op de carrière van professionals.

Wat we bieden wij?

 • Mooie opdrachten bij uitdagende klanten;
 • Betaald opleidingstraject van 12 dagen per jaar;
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden;
 • Salaris dat meegroeit met jouw kennis en certificeringen;
 • Leaseauto of reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • Pensioenregeling;
 • En daarnaast gezellige borrels, uitjes en leerzame kennisdelingssessies.

Dit vragen wij van jou:

 • Je bent een enthousiaste en communicatief vaardige Systeembeheerder die gericht is op het oplossen van problemen;
 • Jij hebt minimaal 3 jaar ervaring als Systeembeheerder;
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen;
 • Jij hebt een flexibele instelling, je bent proactief en staat open voor nieuwe uitdagingen;
 • Kennis van VMware en Linux is een pre.

Over Hallo Professionals

Hallo Professionals wil de verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. En dat doen we met volle energie voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Dit doen we door helder en transparant te communiceren waarbij de mens centraal staat, zonder concessies. Jouw talenten ontdekken en inzetten zodat je iedere dag met plezier naar je werk gaat en toch het gevoel van samenwerken houden. Wij zoeken mensen met de drive en trots dat dat je onderdeel uitmaakt van Hallo Professionals ook al zit je niet direct bij ons op kantoor. Wij doen het anders… we doen het samen!

Interesse?

Geïnteresseerd in deze vacature IT Systeembeheerder? Solliciteer dan gelijk op deze ICT vacature!

Of ben je benieuwd naar een van onze andere IT vacatures? Klik dan hier voor al onze ICT-vacatures!