ICT Servicedeskmedewerker Amersfoort

Utrecht
Amersfoort
IT
HBO, MBO
Fulltime
2 - 5 jaar
40
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Veelzijdige baan als ICT Servicedeskmedewerker voor de ICT-er die altijd tot een dienstverlenende oplossing komt.

Dit ga je doen als ICT Servicedesk Medewerker :

Als ICT Servicedeskmedewerker zorg je voor de planning en coördinatie van de inzet van IT & Services t.b.v. de bezetting van de servicedesk. Je bent bij onze klant verantwoordelijk voor de 1e lijns servicedesk alsmede ondersteuning aan het voltallige team wanneer nodig. Tevens zorg je er voor dat standaard wijzigingen worden opgepakt en naar tevredenheid worden opgeleverd. Het zal een enkele keer voorkomen dat er ook gevraagd wordt om te ondersteunen bij een niet-standaard wijziging. Daarnaast ben je als ICT Servicedeskmedewerker verantwoordelijk voor de coördinatie van operationele ITIL processen ten behoeve van de interne klant en de leveranciers. Je signaleert structurele problemen ter voorkoming van ongeplande onderbrekingen van de afgesproken IT & Services dienstverlening, zoals vastgelegd in de Service Level Agreements en procedures. En je zorgt er voor dat de servicemanager op tijd en over de juiste informatie beschikt zodat hij de service gesprekken kan voeren.

Dit ben jij:

 • Je bent enthousiast en klantgericht.
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook (projectmatig) samenwerken.
 • Jij rondt werkzaamheden graag van A tot Z af en houdt daarbij goed het overzicht.
 • Je bent resultaatgericht, proactief en accuraat.
 • Ook weet je altijd wel een oplossing te vinden.

Verder heb je:

 • Kennis van en ervaring met het opbouwen en onderhouden van relatienetwerken;
 • In staat om aanvullende rollen te kunnen vervullen: 1e lijns servicedesk medewerker, ondersteunend aan het team IT&Services en/of teamleider IT&Services.
 • Daarnaast is de servicedesk medewerker verantwoordelijk voor de coördinatie van operationele ITIL processen ten behoeve van de interne klant en de leveranciers.
 • Het signaleren van structurele problemen ter voorkoming van ongeplande onderbrekingen van de afgesproken IT & Services dienstverlening, zoals vastgelegd in de Service Level Agreements en procedures.
 • Zorgdragen voor het verstrekken van informatie aan de Servicemanager ten behoeve van service level rapportages.
 • Door de adequate dienstverlening aan de interne kant en de juiste aansturing van de leveranciers op operationeel niveau draagt de servicedesk medewerker bij aan de klanttevredenheid
 • Bediening van 1e lijns servicedesk, zelf oplossen van tickets en/of uitzetten bij desbetreffende leveranciers.

Over Hallo Professionals

Hallo Professionals wil de verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. En dat doen we met volle energie voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Dit doen we door helder en transparant te communiceren waarbij de mens centraal staat, zonder concessies. Jouw talenten ontdekken en inzetten zodat je iedere dag met plezier naar je werk gaat en toch het gevoel van samenwerken houden. Wij zoeken mensen met de drive en trots dat dat je onderdeel uitmaakt van Hallo Professionals ook al zit je niet direct bij ons op kantoor. Wij doen het anders… we doen het samen!

Hallo!

Geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan gelijk op deze vacature!

Of ben je benieuwd naar een van onze andere vacatures? Klik dan hier voor meer IT-vacatures!

Hallo Professionals

Recente vacatures