Functioneel Beheerder

Noord-Holland
Amsterdam
Functioneel Applicatiebeheer
HBO
Fulltime
2 - 5 jaar
32-40
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Voor één van onze klanten in regio Amsterdam komen wij, voor een vaste baan, graag in contact met een Functioneel Beheerder.

Het betreft een innovatieve onderneming in de zonne-energie. Een gezellig en solide familie bedrijf waar je alles gaat regelen en coördineren aangaande de applicatie Freshdesk.

Het project is op dit moment in volle gang waarbij vanuit Freshdesk een consultant beschikbaar is voor de implementatie en migratie. Hierbij is het correct registreren en controleren van verschillende klantgegevens hoofdzaak.

Na de implementatie zijn er nog verschillende functionele aanpassingen noodzakelijk die moeten worden doorgevoerd. Jij bent diegene die meedenkt welke aanpassingen nodig zijn en indien API escaleer je naar de externe consultant die dit oppakt.

Het is een veelzijdige functie, enerzijds ben je verantwoordelijk voor de Freshdesk applicatie anderzijds geef je advies en stel je verbeteringen voor op het gebied van ICT. Ook is onze klant enorm aan het groeien en verwacht binnen nu en één jaar van 50 naar 100 werkplekken te gaan, met deze groei neem jij het stuk Werkplekbeheer onder je hoede. 

Wat ga je doen als functioneel beheerder?

  • Je signaleert informatiebehoeften en vertaalt deze naar functionaliteiten zodat systemen optimaal worden benut;
  • Je gaat data platformen inrichten met Smart Solutions;
  • Het ontwikkelen van Freshdesk en vanuit business perspectief processen vertalen naar de applicatie;
  • Fungeren als Werkplekbeheerder tijdens de exponentiele groei van het bedrijf;
  • Veel en concreet communiceren van plannen en veranderingen naar interne en externe stakeholders zodat verschillende processen soepel blijven verlopen.

Wij vragen:

  • Een afgeronde relevante HBO-ICT opleiding, bijvoorbeeld B&IM;
  • Duidelijk aantoonbare affiniteit met ICT.

Competenties

Als Functioneel Beheerder voer je veel en afwisselende gesprekken met zowel collega`s als stakeholders. Al je collega’s zijn communicatief vaardig en hebben een flexibele instelling. Wij zoeken een energieke aanwinst, die zich op dagelijkse basis leergierig opstelt maar tevens kritisch naar vraagstukken kijkt en hierop anticipeert.

Interesse?

Geïnteresseerd in deze IT vacature applicatiebeheerder Solliciteer dan gelijk op deze ICT vacature!

Of ben je benieuwd naar een van onze andere ICT vacatures? Klik dan hier voor de IT-vacatures!