Functioneel Applicatiebeheerder ICT

Flevoland
Almere
Applicatiebeheer, Functioneel Applicatiebeheer
HBO
Fulltime
2 - 5 jaar
32-40
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Hallo Professionals zoekt voor een klant in Almere een Functioneel Applicatiebeheerder ICT met een hoog verantwoordelijks gevoel.

Hoe ziet een werkdag eruit?

Jij bent verantwoordelijkheid voor de regie en het beheer van de organisatie-ondersteunende applicaties met als belangrijkste Beaufort, Youforce en Topdesk. Je voelt je er verantwoordelijk voor dat de gebruiker tevreden is en blijft met de applicatie. Jij bent de verbinding tussen gebruiker en leverancier. Een belangrijk onderdeel van jouw werk is dan ook het communiceren met de verschillende partijen.

Je werkt als Functioneel Applicatiebeheerder ICT nauw samen met je collega’s van de supportdesk en automatisering zodat we vanuit een brede expertise kunnen zorgen dat de gebruiker ondersteund wordt in de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Je voert de regie in de samenwerking tussen gebruiker en leverancier en bewaakt daarin de gemaakte resultaatafspraken. Daarnaast neem je deel aan diverse projecten waarin ICT een rol speelt.

Verder denk je mee over de primaire ondersteunende processen binnen onze organisatie en ben je bereid een proactieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van team ICT. Je bent in staat om de informatie juist te vertalen naar de medewerkers binnen de verschillende disciplines. Je werkt graag samen in een team en betrekt andere kennis als dat nodig is.

Jij bent verantwoordelijk

Naast het onderhouden van de applicaties zelf, moet de documentatie die erbij hoort ook up-to-date blijven. Zo ziet de Applicatiebeheerder toe op nieuwe releases of updates van de applicatie en zorgt hij ervoor dat implementaties goed verlopen. Hierin durf je kritisch door te vragen bij zowel de gebruiker als de leverancier zodat je tot een duidelijke en passende aanpak kunt komen. Daarnaast schrijf je gebruikershandleidingen en coach/ begeleid je collega’s in het primair proces (eerste en tweede lijn).

Wat we bieden wij?

 • Betaald opleidingstraject van 12 dagen per jaar
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden
 • Salaris dat meegroeit met jouw kennis en certificeringen
 • Leaseauto of reiskostenvergoeding
 • 25 vakantiedagen
 • 8,33% vakantiegeld
 • Pensioenregeling
 • Een werkweek van 32 of 36 uur, waarbij 4×9 werken tot de mogelijkheden behoort. Ook thuiswerken is in deze functie mogelijk.

En daarnaast gezellige borrels, uitjes en leerzame kennisdelingssessies.

Dit vragen wij van jou:

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur gericht op ICT;
 • Je hebt kennis van applicaties op het gebied van Facilitair en HR (nadrukkelijk Topdesk en  Beaufort)
 • Jij hebt kennis op het gebied van Service Management, Functioneel Beheer en Applicatiebeheer;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift;
 • Daarnaast ben je flexibel en zelfstandig.

Over Hallo Professionals

Hallo Professionals wil de verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. En dat doen we met volle energie voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Dit doen we door helder en transparant te communiceren waarbij de mens centraal staat, zonder concessies. Jouw talenten ontdekken en inzetten zodat je iedere dag met plezier naar je werk gaat en toch het gevoel van samenwerken houden. Wij zoeken mensen met de drive en trots dat dat je onderdeel uitmaakt van Hallo Professionals ook al zit je niet direct bij ons op kantoor. Wij doen het anders… we doen het samen!

Interesse?

Geïnteresseerd in deze IT vacature functioneel applicatiebeheerder? Solliciteer dan gelijk op deze ICT vacature!

Of ben je benieuwd naar een van onze andere ICT vacatures? Klik dan hier voor al onze IT vacatures!