Business Analist

Utrecht
Amersfoort
Business Analist
HBO
Fulltime, Parttime
5-10
32-40
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Voor onze klant in Amersfoort zoeken wij een (medior) Business Analist op het snijvlak van IT en business voor een vast dienstverband.

Wat ga je doen als Business Analist?

Het applicatielandschap is recentelijk volledig vernieuwd en jij draagt eraan bij om dit landschap naar het volgende level te brengen. Jij vertaald de wensen en eisen naar een concrete IT-vraag richting de ontwikkelende partij. Je beoordeelt de voorgestelde oplossingsrichtingen, stemt deze af met de procesmanager over eventuele veranderingen, levert een bijdrage aan business cases en toetst oplossingen aan de gestelde eisen vanuit de afdelingen. 

Verder ben je medeverantwoordelijk voor het functionele onderhoud en de trouble shooting binnen het applicatielandschap en vertaalt dit ook naar verbetervoorstellen. 

Jij hebt een coördinerende rol. Je volgt hierbij de strategische richting van onze klant en je bent sturend richting collega’s, uitvoerende partners en de servicemanager.

Als Business Analist ben je onder andere verantwoordelijk voor:

 • Zorgdragen voor het realiseren van functionele wensen en ontwikkelingen, waarvan voor beiden geldt dat de aanleiding zowel vanuit intern als extern kan worden geïnitieerd;
 • Vanwege de compacte IT-regieorganisatie zorgen voor de balans tussen het zelf oplossen en/of door de partners laten oplossen van die wensen en ontwikkelingen;
 • Jouw werkzaamheden op zowel tactisch als operationeel niveau uitvoeren;
 • Gerichte opdrachten uitvoeren.

Wat zoeken wij in een Business Analist?

 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een relevante functie;
 • HBO werk- en denkniveau; 
 • Je bent proactief en neemt initiatief voor verbetering van de dienstverlening, je hebt oog voor detail, de inhoud en onderbouwing en pak je urgente zaken snel op;
 • Je bent bekend met applicatieontwikkeling, informatietechnologie en het opstellen van requirements; 
 • Jij bekend met verandermanagement; 
 • Je bent in staat jezelf en je cases goed over te brengen, zowel mondeling, schriftelijk als in presentaties; 
 • Jij bekend met de agile werkwijze. 

Wat we bieden:

Onze klant is een ondernemende organisatie. Daarom krijg je veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen. Jouw collega’s zijn echte professionals en toch gaan ze informeel met elkaar om. De arbeidsvoorwaarden met aandacht voor je werk-privé balans zijn echt goed. Zij zien diversiteit van hun medewerkers als kracht, en zijn daarom benieuwd naar wie jíj bent en hoe jij kunt bijdragen aan hun missie.

Over Hallo Professionals

Wij zijn met meer dan 20 jaar ervaring gespecialiseerd in het samenbrengen van professionals en opdrachtgevers. Hierbij kun je zelf kiezen voor de werving oplossing die op dat moment het beste binnen je organisatie past; tijdelijk inhuren op basis van detachering, uitzenden, overname na een periode van inhuren of direct in vaste dienst.

Met een groot netwerk in ICT-professionals weten wij snel de beste match te maken. Dit doen we vanuit de filosofie dat de Learnability van medewerkers en de cultuurmatch de belangrijkste succesfactoren zijn voor een langdurig dienstverband.

Interesse?

Geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer gelijk hieronder! Wij ontvangen je CV graag in Word.

Wil je meer weten hoe het is om voor Hallo Professionals te werken klik dan hier voor arbeidsvoorwaarden.