Business Analist (freelance)

Utrecht
Utrecht
Business Analist
HBO, MBO
Freelance
5-10
40
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Voor onze eindklant zijn wij van Hallo Professionals op zoek naar een Business Analist met brede kennis van bedrijfstransformaties waaronder ook aanbestedingsprocedures. Past dit bij jou? Reageer dan nu!  

Wat ga je doen als Business Analist?

De Business Analist heeft als hoofdtaak het opstellen van de vereisten voor deelname aan de verschillende fasen van een openbare aanbestedingsprocedure gericht op het identificeren van de geschikte producten, aanpak en leverancier voor de implementatie van het nieuwe Management System. 

Tijdens dit project ben je onder andere verantwoordelijk voor:

  • Het identificeren van de zakelijke behoeften van de organisatie, met focus op de bedrijfstransformatie;
  • Helpen bij het identificeren en documenteren van de zakelijke workflows en processen, ondersteunen bij het opstellen van het vereiste beleid en de procedures van de organisatie;
  • Deelnemen aan de verschillende fasen van een aanbestedingsprocedure: marktonderzoek, opstellen van eisen, evaluatie- en gunningsproces;
  • Toezien op de bedrijfstransformatie en de implementatie;
  • Verantwoordelijk voor de stakeholdersanalyse, vereistenanalyse, ontwerp (inclusief proof of concept) en testfasen om ervoor te zorgen dat de technische oplossingen van het programma voldoen aan de gedefinieerde vereisten.

Wat zoeken wij in een Business Analist:

  • Minimaal 5 jaar werkervaring hebben als Business Analist;
  • Je heb ervaring met verwante aanbestedingsprocedures van grootschalige systemen, inclusief marktonderzoek voor de selectie van producten;
  • Je beschikt over kennis / ervaring met Business Process Management (BPM) -platforms en Case Management Frameworks;
  • Jij beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? Dan ontvang ik graag je CV in word met hierin jouw beschikbaarheid en uurtarief.    

Over Hallo Professionals

Hallo Professionals wil de verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal.  

Daarom kiezen wij voor een persoonlijke en energieke aanpak die erop gericht is impact te maken bij klanten, interim professionals en in de carrière van onze eigen professionals.  

Dit doen we door helder en transparant te communiceren waarbij de mens centraal staat, zonder concessies.   

Net even iets beter  

Wij communiceren open over de tarieven en marges. Zo werken wij altijd met een vaste transparante marge zodat niemand voor verassingen komt te staan.  

Als ZZP-er krijg je bij Hallo Professionals net dat beetje extra, Wij betalen jouw factuur binnen 7 dagen en wij bieden jou de kans om deel uit te maken van ons expert netwerk.   

Meer informatie?

Geïnteresseerd in deze IT freelance opdracht? Bel 0630250643 of mail naar natascha@hallo-professionals.nl.

Tot slot willen wij je bedanken voor genomen moeite om te reageren op de opdracht, wij zullen binnen 2 werkdagen een reactie teruggeven!  

Hallo Professionals

Recente vacatures