Hallo ICT Masterclass

Geef je ICT carrière een extra boost! 

Pak jij deze vaste baan met beide handen aan? Geef je ICT carrière een extra boost.

Je start bij ons met een intensief opleidingsprogramma waar je versnelt verschillende Microsoft & ITIL certificaten gaat behalen.
Dit traject start je vanuit een vast dienstverband met een passend salaris en rond je af met een officieel examen.
Na deze opleiding ga je direct  aan de slag bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers.

Met de steun van ons team groei je uit tot een veelbelovend IT-er!


Direct solliciteren

ICT Masterclass MBO / HBO

Je hebt je MBO / HBO ICT opleiding afgerond en minimaal 2 jaar  werkervaring opgedaan. Jouw doel is om jezelf snel door te ontwikkelen. Hierbij weet je dat het behalen van de nieuwste Microsoft certificering essentieel is, maar hoe maak je hier tijd voor?

Hallo ICT Masterclass is een intensief ontwikkel programma om versneld verschillende certificaten te behalen.  Drie weken lang volg je klassikaal en via ons Hallo-Learning platform verschillende trainingen die je afsluit met een officieel examen. Na het afronden van dit programma zorgen we ervoor dat je de theorie direct in de praktijk kan brengen bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers. Met de steun van ons team groei je uit tot een veelbelovend IT-er.

Programma ICT Masterclass

Je start de 1e dag op ons kantoor met een introductie en kennismaking met je collega’s. Vanaf de middag start je met de studie klassikaal of via E-learning.

Gedurende deze periode krijg je een persoonlijke job & studie coach die je begeleidt. Samen zorgen we ervoor dat je alles kan afronden met een officieel certificaat.

Vervolg studie

Na het afronden van de Hallo ICT Masterclass maken we samen een persoonlijk ontwikkel & opleidingsplan op maat. Hierbij krijg je toegang tot ons Hallo E-Learning platform met meer dan 1000 ICT trainingen. Om ervoor te zorgen dat je ook hier voldoende tijd voor krijgt bieden wij je vijf extra opleidingsdagen aan. Deze kun je gedurende het jaar inzetten om jezelf verder te certificeren. Door jezelf verder te certificeren nemen de kansen op doorgroeien naar andere rollen ook toe.
De behaalde certificeringen bieden je ook de mogelijkheid om een HBO opleiding te starten op onze kosten.

Aan de slag bij onze opdrachtgevers

Certificeringen op zak? Je gaat fulltime aan het werk bij één van onze klanten. De werkervaring is een belangrijk onderdeel in jouw ontwikkeling.  Hierbij wordt rekening gehouden met de bedrijfscultuur maar ook of de inhoudt van werk past bij jouw ervaring. Op deze manier doen wij ons best je continu te laten groeien in werkervaring en kennis.

Waarom kiezen voor de ICT Masterclass?

Wat we Bieden

Dit vragen wij van jou:

Solliciteer direct