Certificeringen

Werken met plezier en waar je geprikkeld wordt. Om elke dag het beste uit jezelf te halen.

NEN 4400 certificering

De NEN 4400 certificering is een hoogwaardig en onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk voor alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen en voor (onder)aannemers van werk. De Stichting Normering Arbeid stelt strenge eisen met betrekking tot de afdracht van belastingen en sociale premies en het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland. Door middel van deze certificering zijn de klanten van Hallo Professionals beschermd tegen inleners- en ketenaansprakelijkheid. Ook worden de klanten van Hallo Professionals met de certificering beschermt tegen hoge boetes voor het werken met mensen die niet gerechtigd zijn om in Nederland te werken of van wie de identiteit niet of onjuist is vastgelegd.

NBBU keurmerk

Hallo Professionals is lid van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). 

Een NBBU-certificering zorgt er voor dat het uitzendbureaus aan haar klanten en aan haar uitzendkrachten kan tonen dat ze over een goede kwaliteit van haar dienstverlening beschikt. Verder wordt met het NBBU certificaat duidelijk gemaakt dat de onderneming een COA heeft en dat de administratie volledig is en voldoet aan de wetgeving zoals de wet op de privacy.

SBB certificering

Hallo Professionals is een SBB erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen. De SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsorganisatie Beroepsleven) is een samenwerkingsorganisatie voor erkende leerbedrijven. Wij bieden op verschillende afdelingen stage- en afstudeermogelijkheden aan. Benieuwd naar onze stage vacatures, klik dan hier!